Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1980, Felszabadulás tér (Ferenciek tere), 5. kerület

További információk a képhez

1980, Felszabadulás tér. A kész Mű. Zebrák (gyalogos átkelőhelyek) megszüntetve. Gyalogosok a föld alá dugva: stimt. Aluljáró a járműveknek: kész. Villamos-vágányok és maga a villamos megszüntetve. Járdaszigetek megszüntetve. Busz-sáv felfestve.
Az Ikarus 280-as autóbusz ekkor már 10 éve szállítja az utasokat...
Mi több: még ma is (2013.12.28.), legfeljebb nem ugyanezen útvonalon.
Az ajuljárónak annyi. A világ minden pontján a közlekedést igyekeznek a föld alá gyűrni. De mi Magyarországon vagyunk, itt más a módi.
Majd mi megmutatjuk! De mit is?

Jelenlegi és régebbi nevei:

Ferenciek tere, Apponyi tér, Felszabadulás tér, Kígyó tér
  • Forrás: retronom.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©