Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1900, a Margitszigetre vezető szárnyhíd, 13. kerület

További információk a képhez

1900. augusztus 19-én megnyitott (megnyittatott) a Margitszigetre vezető szárnyhíd. A Margit híd 1876-ban történt átadásától egészen ezen évig (13. kerület ide, 2. kerület oda) a Margitsziget csak csónakkal, hajóval, vagy úszva volt megközelíthető!
"A Margit-szigetre vezető uj híd" alatt, a háttérben a Szent Lukács fürdő, avagy a SZENT LUKÁCS GYÓGYFÜRDŐ.
Talán a legérdekesebb a szárnyhíd Margitszigeten lévő oldalán a két vámkapu épülete! Arról már nem is beszélve, hogy ekkoron még Szent Margit sziget volt a neve.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1900, augusztus 19. óta, a Margitszigetre vezető szárnyhíd
  • Forrás: http://www.facebook.com/attila.varosnezes
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©