Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1965, Margitsziget  a gyalogos átjáró, 13. kerület

További információk a képhez

1965, a margitszigeti gyalogos átjáró. Amikor még megvolt.
Akkor és még nagyon sokáig nem volt zebra, így hát ezen aluljáron kellett közlekedni a gyalogosoknak, ha a híd túloldalára akartak kerülni. Ennek a gyalogos átjárónak volt egy érdekessége, nevezetessége. A járó-felületbe, ha jól emlékszem, akkor több helyen is bele volt öntve talán rézzel a következő felirat: SÁRKÁNYBETON. 
Ha van olyan kedves látogató, aki erről többet tud, vagy esetleg fényképe is van róla, annak a magam és a többi látogató nevében is nagyon örülnék!
Szerintem egy kuriózum volt, jó lenne látni, láttatni és dokumentálni!

Jelenlegi és régebbi nevei:

A margitszigeti gyalogos átjáró
  • Forrás: Fortepan.hu (15734), ADOMÁNYOZÓ MHSZ
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©