Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1960, Széchenyi rakpart, 5. kerület

További információk a képhez

1960, Széchenyi rakpart.
A magyar "Fehér ház" a "majdnem" felépített szocializmusban.
Háttérben az Országház, vagy a Parlament tetején a vöröscsillaggal. Az ekkor még meglévő míves kandeláberek alatt az akkori fontos elvtársak autói: Moszkvics 407, Skoda Octavia, Pobeda, Wartburg 312, stb. No, és a csibilámpák...
Egy kis utószó a taxísoknak: itt "tutiztunk" sokáig...

Jelenlegi és régebbi nevei:

Széchenyi rakpart
  • Forrás: Fortepan.hu (91954), ADOMÁNYOZÓ: UVATERV
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©