Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1968, Kiscelli utca - Szőlőkert utca sarok, 3. kerület

További információk a képhez

1968, Kiscelli utca - Szőlőkert utca sarok, 3. kerület. Azt, hogy szeretek foglalkozni a régi budapesti képekkel talán nem kell magyaráznom az elmúlt 8 év munkája alapján. Ám az ehhez hasonló képek láttán (múlt ide, vagy oda) nekem is, és valószínűleg a tisztelt látogatóimnak is belátható, hogy ezeknek a házaknak múlniuk kellett...
A "napjainkban" kép nem ad sok támpontot a hely felismerhetőségét illetően, de a 2012-es kép segít...
A háttérben a Kiscelli utca 33.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1874-től Kiscelli utca, 1874-től (korábban) Kis Cell utca, 1862-től Kleine Zell Gasse
  • Forrás: Fortepan.hu (70099), ADOMÁNYOZÓ Zsanda Zsolt, SZERZŐ Vajszada Károly
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©