Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1959, Korvin Ottó (Pacsirtamező) utca, 3. kerület

További információk a képhez

1959, Korvin Ottó (Pacsirtamező) utca a Flórián tér felé nézve. A távolban, szemben a Csemege-ház. Még, a távolban, jobbra a Budapesti Rádiótechnikai Gyár épülete. A teherautó a Kiscelli utcából iramlik.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1990-től Pacsirtamező utca, 1953-tól Korvin Ottó utca, 1945-től Knur Pálné utca, 1879-től Pacsirtamező utca, 1830-tól Lerchenfeld Gasse, 1749-től Neu Gasse
  • Forrás: Fortepan.hu (251192), ADOMÁNYOZÓ: FŐMTERV, SZERZŐ: Domonkos Endre
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©