Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1959, Flórián tér a Serfőző utca felől nézve

További információk a képhez

1959, Flórián tér a Serfőző utca felől nézve. Más megfogalmazásban felhajtó az Árpád híd felé a Flórián tér felől nézve. A kép jobb szélén látható ház mögött Budapesti Rádiótechnikai Gyár (BRG) épületeami korábban 1892-1948 között Dohánygyár volt Majdnem szemben a FŰSZER UDVARA képen, ettől jobbra a Csemege-ház. A Tavasz utca sarkán álló földszintes épületek, távolabb a Vörösvári út torkolatánál álló házak látszanak.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1912-től Flórián tér, 1874-től Flórián utca
  • Forrás: Fortepan.hu (251182), FOTÓ ADOMÁNYOZÓ FŐMTERV, SZERZŐ: Domonkos Endre
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©