Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1968, Hungária körút, 14. kerület

További információk a képhez

Hungária körút az Egressy út felől a Thököly út irányába nézve.
A Hungária körút alig több, mint kétszer egy sávos...
A mobiltelefon korszaka előtt (több évtizeddel) még ilyennel működött a telefonálás. Tantusszal. Mert ez egy igazi tantuszos telefonfülke. Nem is tudom, hogy merjem-e azt mondani, hogy a közelmúltból...Három percig volt szabad telefonálni, hogy a következők is lehetőséghez jussanak. És, hogy mindezt megtudhassuk, ott volt  egy kis erre figyelmeztető táblácska.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1937-től Hungária körút, 1930-tól Hungária közép körút, 1893-tól Hungária körút
  • Forrás: Fortepan.hu (65664), orig: MAGYAR RENDŐR
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak."