Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1933, Orczy-kert, a Ludovika Akadémia, 8. kerület

További információk a képhez

1933, Orczy-kert, a Ludovika Akadémia. Háttérben balra a Dugonics utcai Általános Iskola (később Kövessi Erzsébet Baptista Szakközépiskola Szakiskola és Gimnázium) Korányi Sándor utcai homlokzata látszik, jobbra az Örömvölgy (Diószegi Sámuel) utca házsora. érdekesség, hogy az Orczy-kert ezen területén 1958-tól 1996-ig a Mező Imre garázs volt. Aztán az Orczy-kert (Orczy-park) teljes felújítása, átalakítása után ismét a paciké lett ez a terület...

Jelenlegi és régebbi nevei:

2018-tól Orczy-kert (Orczy-park), Korábban: Asztalos János Ifjúsági Park
  • Forrás: Fortepan.hu (232001), FOTÓ ADOMÁNYOZÓ Bor Dezső
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©