Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1952, Rákóczi út, 7. kerület

További információk a képhez

1952, Rákóczi út. Az éber rendőrség itt is egy gaz maffiozóra csap le.
Újkori Al Capone, most véged van! 
Ez az autó talán egy Citroen Traction Avant 11CV, 1934-ből?
Mellette egy Skoda 1102.
A "kommandósok" közlekedési eszköze nagy valószínűséggel egy oldalkocsis BMW.
A  KERAVILL, TV még nem lévén rádiót reklámoz.
A háttérben a Rókus kórház. Mögötte az alapjában véve fekete (de minimum sötétszürke) Nemzeti színház épületének egy kis csücske szinte fehéren. Még mögötte a László ház. Az igen-nagyon távolban maga a Keleti pályaudvar. A Rákóczi úton az útburkolat még kockakő.


Jelenlegi és régebbi nevei:

1906-tól Rákóczi út, Kerepesi út
  • Forrás: Fortepan.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©