Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1975, névtelen utca a Lenin (Teréz) körút és a Jókai utca között, 6. kerület

További információk a képhez

1976, névtelen utca a Lenin (Teréz) körút és a Jókai utca között. Ez a kis utcácska a Lenin körút 120-azaz a mai Teréz körút 62- és a Jókai utca között volt. (Szemben a Jókai utca 40, a csapágybolt. (Sok pénzt költöttem el benne, mint anyagbeszerző...) A második emelet szintjén az itt látható függőlolyosó kötötte össze a mai Teréz körút 62. sz. épületet a MÁV igazgatósági épülletével. Szinte hihetetlen, de még parkolni is lehetett ebben, a kis névtelen utcában...
  • Forrás: Fortepan.hu (140020), ADOMÁNYOZÓ: UVATERV
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©