Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1971 táján, Filatorigát Teherpályaudvar a Bogdáni út felől, fentről, 3. kerület

További információk a képhez

1971 táján, Filatorigát Teherpályaudvar a Bogdáni út felől, fentről.
A kép jobb oldalán a Szentendrei út, aminek a pillanatnyi meghosszabbítása a"RUB" (Rhein-Union-Brücke) rendszerű félállandó híd, ami alatt éppen átinalt a BHÉV.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1932-től Bogdáni út
 • Forrás: https://budapest-anno.blog.hu
 • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
  "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©

Korábbi hozzászólások (4)

Kondor László
Későbbi lehet, mert az MX-es hévszerelvények közül a legöregebb is 1971-es évjáratú.
2012. december 03. 17:59
  Popovics András
  Popovics András
  Üdv ! Velem lehet alkudni ...Legyen 1971 !
  Papinho, a sszerk.
  2012. december 06. 03:06
Karoly Jelen
Karoly Jelen
Nagyon jó nézni! Ott születtem és ott nőttem fel.1971-ig a Harrer Pál utcában laktunk szüleimmel.1971-ben kaptam lakást a Szőlő u.88.X.emeletén.
Kórház utcai általánosba jártam.62-66.Árpád gimnázium./érettségi.A Flórián téren keresztül jártam minden nap a 11-es villamossal a gimibe-.'70-ben egy évet a Laktanya utcába szolgáltam.1976.óta többször cseréltem lakást.Most már megállapodtam Budaörsön,de az Árpád öregdiákok találkozójára ,gyakran eljárok a Zöldkapuba./Selmeci u.sarok/
Óbudát nem lehet elfeledni.Szívesen néznék további képeket.
Üdv.Jelen Károly
2013. május 14. 20:53
  Popovics András
  Popovics András
  Üdvözlöm Károly! Köszönöm a hozzászólását. Rengeteg kép jön még... Csak lassan, merthogy csak két kezem, két lábam, két fülem, két szemem, egy orrom és egy..... még ez-meg azom van! Ráadásul dolgoznom is kell napi 10 órákat.
  2013. május 15. 04:20