Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1980-as, Szentendrei út, a Filatorigát pályaudvar, 3. kerület

További információk a képhez

1980-as, Szentendrei út, a Filatorigát pályaudvar. 
Baloldalt a teherpályaudvar. Ma itt van a barkácsáruház.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1880-tól Szentendrei út
  • Forrás: hampage.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©

Korábbi hozzászólások (2)

Emma Szabó
Emma Szabó
Klassz kép. A vágányok helyén a Baumax áll. A jobboldali magastetős épület viszont megmaradt.
2013. április 15. 00:36
Gyorgy Dragon
Gyorgy Dragon
A jobbra lefelé kanyarodó vágányok a régi szentendrei úti felüljáró alatt mentek át, ami (ha jól tudom) 1968-ban épült és már valamikor a 70-es évek vége felé le is bontották. A vágányokat akkor helyezték át az új híd alá (a kép tetején, középen), ami immáron 2x3 sávos let a 2x1 sávos helyett.
2013. november 16. 09:34