Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1967, Országház utca, 1. kerület

További információk a képhez

1967, Országház utca 10., a FEKETE HOLLÓ VENDÉGLŐ.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1874-től Országház utca, 1790-től Landhaus Gasse, 1696-tól Franciscaner Platz (Ferencesek tere), vagy Joseph Platz, A XIX. században Ferdinand Platz (Nádor tér), A XVIII. században Vicus Pistorum (Pékek utcája), 1695-től Böcken Gasse (Sütő utca)
  • Forrás: Fortepan.hu (28789), ADOMÁNYOZÓ:LECHNER NONPROFIT KFT. DOKUMENTÁCIÓS KÖZPONT/VÁTI FELVÉTELE
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©