Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1963, Ybl Miklós tér, 1. kerület

További információk a képhez

1963, Ybl Miklós tér, a Várkert Bazár, a Budai Ifjúsági Park. Más néven Ybl Miklós Ifjúsági park, vagy BIP, (BUDAPESTI IFJÚSÁGI PARK), valamint Ifipark. 1961-1984-ig működött az előbbi neveken az akkori fiatalok kedvenc szórakozóhelyeként. A kötelező viselet a kezdetekben fiúknak ing, nyakkendő, rövid haj, a lányok szoknyájának a hossza is megszabott volt, a farmer  tiltott viseletnek minősült. A "tisztességes viselkedésre" Rajnák László és brigádja vigyázott. Azt, hogy mely együttesek, zenekarok és egyéni előadók indultak innen, azt -mivel szinte felsorolni is lehetetlen-, inkább a Tisztelt látogatókra bízom...


Jelenlegi és régebbi nevei:

1906-tól Ybl Miklós tér
  • Forrás: Fortepan.hu (137178), ADOMÁNYOZÓ:SZALAY ZOLTÁN
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©