Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1960, Krisztina tér az Alagút utca felé, a Mészáros utca felől nézve 1. kerület

További információk a képhez

1960, Krisztina tér az Alagút utca felé, a Mészáros utca felől nézve. Van itt néhány érdekesség: A Krisztina tér és az Alagút utca sarkán lévő érület sok évtized után visszakapta a tornyát! Egy másik: A Krisztina tér és a Krisztina körút sarkán ma lévő épület még nem volt...Egy kicsiny távolabb még két rendőrbódé, akarom mondani: megemelt pulpitusú közlekedési irányító központ is felfedezhető. No, és a József főhercegi palota a Várban. Ezt is újjáépítve láthatjuk hamarosan...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1879-től Krisztina tér, 1874-től Szent János utca, A XIX. században Sankt Johannes Gasse, A XVIII. században Kirchen Platz (Templom tér)
  • Forrás: Fortepan.hu (226005), FOTÓ ADOMÁNYOZÓ Bónis József
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©