Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1954,  Clark Ádám tér, 1. kerület

További információk a képhez

1954, Clark Ádám tér és a Széchenyi lánchíd. A Váralagút felé egy 16-os járatszámú, tetőcsomagtartós MÁVAG N26-os Harcsabusz inal. Előtte egy Pobeda. A háttérben, és az előtérben is egy Tatraplan. Jobbra-nagyjából két évtizedig- Budapest egyik nevezetessége, a második "0" kilométerkő. A hátával látható autóbusz MÁVAG tr 3.5-ösnek tűnik.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1912-től Clark Ádám tér, Az 1870-es évek közepétől Lánchíd tér, Az 1860-asévektől Népszínház tér
  • Forrás: Fortepan.hu (10900), orig: UVATERV
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©