Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1974, Etele tér, 11. kerület

További információk a képhez

1974, Etele tér. Balra a Szakasits Árpád (Etele) út. Az előtérben a Budai Lottó Áruház. (Itt vettem 1982-ben az első szériás ORION HIFI-tornyomat, ami a mai napig kiválóan működik. (Néha nem csak ezen, hanem a szomszédos házak lakóinak az idegeit is felborzolva macerálom egy kicsit...).  Balra a SZÁMOK (Számítástechnikai Oktató Központ) építkezése. A háttérben a Hadak útja pontházai. Ez a kép sem "piskóta", de ami napjainkban (2020.11.11.) történik a környéken, az nemhogy egy új városrész, de egy (kissebb) új város épülését  mutatja.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1901-től Etele tér
  • Forrás: Fortepan.hu (195327), ADOMÁNYOZÓ Bojár Sándor
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©