Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

Kőbánya, Kápolna utca, 10. kerület

További információk a képhez

Kőbánya, Kápolna utca a Kápolna tér felé nézve. Napjainkban (2023.) talán az egyetlen dolog, amiről egyáltalán felismerhető a helyszín, az a háttérben látható Kőbányai Evangélikus Templom, vagy más elnevezése szerint Kőbányai Evangélikus Egyházközség temploma (Kápolna utca. 14.)
Egy kis segítség még a képen felismerhető keramit kocka.
Talán a "korábban születtettek" még emlékezhetnek a kép jobb oldalán részben látható a Munkás mozira.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1874-től Kápolna utca, A XIX. században Kapellen Gasse
  • Forrás: Budapest régi képeken Facebook csoport
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©