Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1963, Blaha Lujza tér, 8. és 7. kerület

További információk a képhez

1963, Blaha Lujza tér. Aluljáró és a metró legfeljebb a rajzasztalon...
A nyitott villamosok uralják a képet, de dolgozik itt UV is. A távolodó autóbusz egy Ikarus 620-as lehet. Ostorlámpa kalappal már nincsen.
És nincs már a híres találka-óra sem, amely alatt (talán nem túlzok) sok százezer ember szíve dobogott hevesebbe a szokásosnál!
Hogy miért nem világít rá a Nap, az sem titok: az akkor még álló Nemzeti színház vet rá árnyékot.

Jelenlegi és régebbi nevei:

Blaha Lujza tér, Rákóczi út, Kerepesi út
 • Forrás: retronom.hu
 • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
  "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©

Korábbi hozzászólások (2)

Franczia Antal
Franczia Antal
A bal alsó sarokban az milyen óra?
2014. január 05. 13:18
  Popovics András
  Popovics András
  Ügye ez a kérdés nem komoly?
  2014. január 05. 17:33