Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1965, Ifjúmunkás utca, 9. kerület

További információk a képhez

1965, Ifjúmunkás utca a Dési Huber utcánál. A "napjainkban" kép 2019-es, és szinte minden zöld. De sokkal jobban érzékelhető a helyszín a 2011-es képen. Nekem az ilyen képekről a Hattyúdal című film jut eszembe, amit is minimum 18-szor láttam már, de még így is megunhatatlan...Ajánlom a fiatalabb korosztálynak is!

Jelenlegi és régebbi nevei:

1962-től Ifjúmunkás utca

Érdemes utánanézni:

  • Forrás: Fortepan.hu (193815), ADOMÁNYOZÓ Gábor Viktor
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak."