Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1974, Rózsa Richárd (Mária Terézia) utca, 22. kerület

További információk a képhez

1974, Rózsa Richárd (Mária Terézia) utca 5-7., a Budafok Mozi vadonat újan. 1974 július 31-én avatták fel. Ténylegesen augusztus 1-én kezdett üzemelni. Bezárt: 1991. december 4-én. Később bútorbolt volt. Néhány éve lebontották az épületet. Háttérben a Budafoki Evangélikus Egyházközség temploma.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1992-től Mária Terézia utca, 1953-tól Rózsa Richárd utca, 1920-1953 között Apponyi utca
  • Forrás: Fortepan.hu (206670), ADOMÁNYOZÓ FŐFOTÓ
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©