Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1965, Lumumba (Róna) utca, 14. kerület

További információk a képhez

1965, Lumumba (Róna) utca a Bosnyák utca felől a Torontál utca felé nézve. Minden tiszteletem a Fortepané, de sajnálom, hogy a képek hollétét nem, vagy csak a közzététel után sokkal teszik közzé. 36 évnyi taxizással szerzett tapasztalatomat be kellett vetnem, hogy megfejtsem. Nem volt egyszerű, de azt hiszem sikerült... A 2011-es kép segít. Ui.: Patrice Émery Lumumba (1925. július 2. – 1961. január 17.) afrikai antikolonialista politikai vezető, a Kongói Demokratikus Köztársaság első szabadon választott miniszterelnöke.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1990-től Róna utca, 1961-től Lumumba utca, 1879-től Róna utca
  • Forrás: Fortepan.hu (270583), FOTÓ ADOMÁNYOZÓ Ungváry Rudolf
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©