Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1961, Szabadföld út, 16. kerület

További információk a képhez

1961, Szabadföld út a Vidámvásár utca felől az Ostoros út felé nézve. a Csömöri és a Gödöllői HÉV vonal elágazásánál. A felvétel a 3-as főút szélesítéséhez kapcsolódó sorozat része.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1954-től Szabadföld út, 1945-től Szabadság utca, 1922-től Horthy Miklós út, Az 1880-as évektől Kerepesi út, 1878-tól Via publica Pestiensis (Pesti országút)
  • Forrás: Fortepan.hu (251574), adományozó: FŐMTERV
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©