Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1966, (1970-től) Tomori köz, 13. kerület

További információk a képhez

1966, (1970-től) Tomori köz. A távolban az Olvasó lány szobra:(Kovács Ferenc 1954.). A márványszobrot 1954-ben eredetileg a nyolcadik kerületi Mikszáth Kálmán téren állították fel, kútként funkcionált. Onnan került át jelenlegi helyére, a Tomori köz 7-9., egy ott működő könyvtár elé 1963-ban...(Pál Tamás, https://www.kozterkep.hu/.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1970-től Tomori köz
  • Forrás: Forrás: hampage.hu (65423), ADOMÁNYOZÓ Magyar Rendőr
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©