Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1978, A Szent Gellért tér, 11. kerület

További információk a képhez

1978. A Szent Gellért téren két UV, egy 9-es és egy 49-es. A háttérben a szovjet emlékmű tetején egy vörös csillag, ami ez esetben speciálisan : arany színű ! A ház tetején még ott a sziréna.  Azt nem tudom, hogy ma is ott van-e.
Alatta egy Ikarus 280-as.
Jellemző még a honvéd elvtárs öltözete és a "tatyója".
Nekem is ilyen volt (ebben az évben vonultam be...)

Jelenlegi és régebbi nevei:

Szent Gellért tér, 1902-től Gellért tér, 1920-tól Szent Gellért tér
  • Forrás: hampage.hu, Fotó: Heinz Heider
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©

Korábbi hozzászólások (1)

Gehér József
Gehér József
Imádtam, hogy egymás mellett volt kiépítve a 9-18-19-es és a 47-49-es megálló. Így amikor a Fehérvári úton nem értem el a 47-est a 18-asról vagy a 9-esről nem egyszer át tudtam szállni valamelyik Pestre tartó, de korábban előttünk menő villamosra.
2013. május 26. 09:46