Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1971, Váli utca, 11. kerület

További információk a képhez

1971, Váli utca a Móricz Zsigmond körtér felé nézve. Balra a Kőrösy József utca. A korabeli Skoda Octavia-tól balra lett 1976-ra a Skála Budapest Szövetkezeti Nagyáruház. A helyén pedig 2009. november 11-én nyitotta meg kapuit az Allee...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1910-től Váli utca
  • Forrás: Fortepan.hu (118193)
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©