Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1930 táján, Etele tér, a Kelenföldi vasútállomás, 11. kerület

További információk a képhez

1930 táján, Etele tér, a Kelenföldi vasútállomás.
Azaz hivatalosan Kelenföld vasútállomás. Legnépszerűbb nevén a Kelenföldi pályaudvar. A vasútállomás 2007-ben lett 125 éves. Ez alkalomból teljes műemléki védelmet kapott. Ekkor lett a neve: Kelenföld helyett Budapest-Kelenföld.
A telefonvezeték még a ház tetején. Ui.: a legújabb hírek szerint Közlekedési múzeum lesz a Kelenföldi vasútállomás régi, mintegy 130 éves épületéből. Bizzunk benne!

Jelenlegi és régebbi nevei:

1901-től Etele tér
  • Forrás: Budapest régi képeken Facebook csoport, https://11.kerulet.ittlakunk.hu/
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©