Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

Erzsébet híd(-ak) és környékeik, Régi Erzsébet híd 1945, 5. kerület

További információk a képhez

1945. Pesti alsó rakpart, az Erzsébet híd-pesti hídfője az 1963-ig megmaradt pillérrel. Háttérben a Budai vár.
Ez a kép más szemszögből is érdekes: a néni az előtérben talán keresgél, urambocsá' guberál?  A hátratett kezű ember talán a háborúról elmélkedik. A lány a parton mit néz?  És hátrább a pecázó pózban lévő ember vajon mit lát maga előtt?

Jelenlegi és régebbi nevei:

Jane Haning rakpart, Pesti alsó rakpart
  • Forrás: hidaszokertegyesulet.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©