Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1940, Baross tér, 7. és 8. kerület

További információk a képhez

1940, Baross tér. A háttérben a Keleti pályaudvar érdekes módon a homlokzati szobrok nélkül... A négy allegorikus szobor története itt. Az előtérben 44-es járatszámmal egy Stuka. Ezt a villamost ezen a vonalon "vetették be" először. Ugyanez a szökőkút egy másik szögből.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1902-től Baross tér
  • Forrás: Fortepan.hu (228633), FOTÓ ADOMÁNYOZÓ Ladinek Viktor
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©