Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1970-es évek, Nagyvárad tér, 9. és 8. kerület

További információk a képhez

1970-es évek, Nagyvárad tér. Az 1960-as és az 1970-es években Budapesten tömegközlekedésének egyik központja volt. Sok villamosnak és autóbusznak volt itt a végállomása. Itt éppen a 13-as és 50-es villamosoké. Egy biztos pont a mai napig: a háttérben a Nagyvárad téri református templom. Engem egy kicsit meglepett, de már ekkor is (már) műanyagból volt az utcai szemétgyűjtő.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1940-től Nagyvárad tér, A 19. században Mihálkovics tér
  • Forrás: hampage.hu, fotó: Tim Boric
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©