Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1897 táján, Oktogon, 6. kerület

További információk a képhez

1897 táján, Oktogon és a Teréz körút a Nyugati pályaudvar felé nézve. A közlekedés természetesen balos (balra előre). Autók itt még nem lévén a közlekedési eszközök: szám nélküli villamos, lovaskocsi, konflis. Évszak ide, vagy oda fejfedőt mindenki hord.És van egy trükköző konflisos is.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1990-től Oktogon, 1950-től November 7. tér, 1936-tól Mussolini tér, Az 1920-as évektől Oktogon, A XIX. században Nyolcszög tér
  • Forrás: Fortepan.hu (24118), FOTÓ ADOMÁNYOZÓ Somlai Tibor
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©