Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1977, Korvin Ottó (Pacsirtamező) utca, 3. kerület

További információk a képhez

1977, Korvin Ottó (Pacsirtamező) utca. A fák takarásában a Kálvin köz 4. szám alatti Óbudai református templom, azaz az Óbudai Szent Péter és Pál főplébánia. A szereplő járművek: Trabant 601,- Zsiguli 2101,- Zaporozsec 966-os. (Radnai Zoltán). Köszi!

Jelenlegi és régebbi nevei:

1990-től Pacsirtamező utca, 1953-tól Korvin Ottó utca, 1945-től Knur Pálné utca, 1879-től Pacsirtamező utca, 1830-tól Lerchenfeld Gasse, 1749-től Neu Gasse
  • Forrás: Fortepan.hu (267911), FOTÓ ADOMÁNYOZÓ Dorics István
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©