Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1976 táján, Flórián tér a Vörösvári út felé, 3. kerület

További információk a képhez

1975, Vörösvári út a Flórián tér felől a Bécsi út felé nézve. A Flórián Üzletközpont még csak készülőben. A Vörösvári út jobb oldalán már késznek tűnnek a panelházak. A bal oldal pegig legfeljebb  "alakulóban"... Itt- az ostorlámpa alatt- egy Csepel D-450-es teherautó. Mellette, a már kb.: 1971 óta létező szabadjelzővel felszerelt Lada taxi. Szemben agy Nysa közelg a kockakövön...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1912-től Flórián tér, 1874-től Flórián utca
  • Forrás: Fortepan.hu (170858), ADOMÁNYOZÓ: PÉTERFFY ISTVÁN
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©