Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1971-1972, Erzsébet híd, budai hídfő, 1. kerület

További információk a képhez

1971-1972.  Erzsébet híd, budai hídfő.
Na itt látható, hogy mind a mai napig miért nem megy az útvonal majdnem egyenesen a Hegyalja út felé az Erzsébet hídról : a villamos miatt! Bizonyára nem úgy gondolták a tervezők, hogy ez csak 8 évig fog tartani..
Az UFO-kból van itt mindjárt 3 db.

Jelenlegi és régebbi nevei:

Erzsébet híd budai hídfő
  • Forrás: hampage.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©

Korábbi hozzászólások (1)

Olsvay Endre
Ez az Erzsébet-hídi villamosok legutolsó éveiből való, úgy '70-71. Indokom: a felüljárón éppen kanyarodó 8-as busz! Már Ik, 556!
2013. december 08. 05:22