Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1960, Bosnyák tér, 14. kerület

További információk a képhez

1960, Bosnyák tér. Középen egy Csepel 350-es teherautó, ami ekkoriban még talán benzin-üzemű lehetett.
A Háttérben a Páduai Szent Antal-plébániatemplom. Rimanóczy Gyula terve szerint épült 1941 és 1946 között. Barkóczy Sándor plébános építtette.
A tejivó úgy tűnik, hogy egy optikai csalódás.
Itt úgy néz ki, mintha a templom aljában lenne...
Ui.: Vargáné Ács Anna kedves látogató hozzászólását különösen köszönöm. Ugyanis ebből derül ki a válasz a (talán kissé burkolt ) kérdésemre. A tejivó a templom előtt volt! Köszönom.

Jelenlegi és régebbi nevei:

Bosnyák tér
  • Forrás: Budapestmania.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©

Korábbi hozzászólások (2)

Kovátsné Tóth Klára
Kovátsné Tóth Klára
A templom tornyának bal oldalán egy '56-os belövés nyoma .. - nem optikai csalódás ..
2013. november 08. 16:16
Mihálffy László
A Csepel 350-es.
2013. november 09. 22:59