Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1960-as évek, az Állatkerti körút, 14. kerület

További információk a képhez

1960-as évek. Az Állatkerti körút a Széchenyi fürdővel. Még látszanak a 25-ös villamos vágányai. (Talán mág jár is.) És látszik a Nagycirkusz teteje is.
Nagy kár, hogy a fotós nem húzott egy kicsit jobbra , mert akkor látható lenne a Földalatti végállomása a Széchenyi Fürdő mellett, aminek manapság még írmagja sincs!

Jelenlegi és régebbi nevei:

Állatkerti körút
  • Forrás: hampage.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak."