Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1993, Istvánmezei út, 14. kerület

További információk a képhez

1993, Istvánmezei út, a Récsei garázs fenrtől. Ma már a "Récsei" egy bevásárlóközpont és egy lakótelep együttesét jelenti Récsei Center néven. Nagy köszönet Tildy Tibornak a képért! (Nem mellesleg Tildy Tibor a korábbi évtizedek (szerintem) legnagyobb magyar fényképésze, aki Budapestet fényképezte.)
A kép tetején a háttérben a Rózsafüzér Királynéja plébánia.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1930-tól Istvánmezei út
  • Forrás: Beküldte: Tildy Tibor
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©