Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1968, Kassai tér, 14. kerület

További információk a képhez

1968, Kassai tér. Szemben ekkor még ABC kisáruház és mellette egy espresso. Ami később Hermina étterem lett. Ide hívtam meg 19 évesen az oktatómat egy felesre a sikeres teherautó vizsgám után. Attól tartok, hogy ennek az ezerszerese is kevés lenne manapság...Napjainkban Atlantis casino a neve...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1929-től Kassai tér
  • Forrás: Fortepan.hu (100912), orig: ERDEI KATALIN
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©