Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1963, Örs vezér tere a Fehér útnál, 10 kerület

További információk a képhez

1963, Örs vezér tere a Fehér útnál. Balra a Nagy Lajos király útja. A háttérben kivehetõ a Gödöllői HÉV felsõvezetékét tartó oszlopsor. A földszintes házak előtt van a "Fehér út-Kertváros" nevû megállóhely, ennek helyén áll ma a HÉV Örs vezér téri háromvágányos fejállomása, a kertes házak helyén pedig a Sugár üzletközpont.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1932-től Eörs vezér tere, 1960-as évektől Örs vezér tere
  • Forrás: Budapestmania.hu, ik435t.freeweb.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©