Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1963, Kerepesi út, 14. kerület

További információk a képhez

1963, Kerepesi út a Hungária körút felől a Keleti pályaudvar felé nézve. "A soha el nem készült", de "majdnem megépült" Népstadion metrómegálló felszíni épületei. Jobbra, a pótos, gázpalacokat szállító Csepel teherautó mögött a HÉV HUNGÁRIA KÖRÚT megálló várócsarnoka.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1874-től Kerepesi út, Az 1820-as évektől Kerepescher Strasse, (Kerepesi országút), Külső Kerepesi út, A XVIII. században Weg nach Hatvan
  • Forrás: Fortepan.hu (252015), ADOMÁNYOZÓ FŐMTERV SZERZŐ Domonkos Endre
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©