Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1910-es évek, Stefans Weg (az István út egy része) Ajtósi Dürer sor, 14. kerület

További információk a képhez

1910-es évek, Stefans Weg (az István út egy része) (Ajtósi Dürer sor), az István úti Főgimnázium. 1902-ben VII. kerületi Külső Magyar Királyi Állami Főgimnázium néven nyílt meg, majd 1908-ban már a jelenlegi helyén önállósult. 1921-ben felvette Szent István nevét.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1929-től Ajtósi Dürer sor
  • Forrás: XIV. kerület, Zugló régi képeken Facebook csoport
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak."