Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1953, Böszörményi út, 12. kerület

További információk a képhez

1953, Böszörményi út 20-22., a Közlekedési Építő Vállalat irodaháza. Balra a Szoboszlai utca torkolata, jobbra a Földalatti Vasút Vállalat épületének sarka látszik. A személyautók idősek, de szépek még hátulról is...Az ajtóik nagyrészt még fordítva nyíltak (a ma megszokotthoz képest).
A lovaskocsi is megfér közöttük békésen. Az igen nagy kilengésre hajalamos közvilágítási lámpa (úgy tűnik) felváltotta a "lefejezett" gázlámpát. Napjainkban talán a "Böszörményi irodaház a neve...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1900-tól Böszörményi út
  • Forrás: Fortepan.hu (91597), orig: UVATERV
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©