Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1934, Roskovics utca, 2022, 12. kerület

További információk a képhez

1934, Roskovics utca, 2022. Az elegáns úr mellett centikre kanyarodik el 88 év, benne az eljövendő 2. világháborúval, megszállásokkal, diktatúrával, forradalommal, gulyáskommunizmussal, rendszerváltással, válságokkal és az utcában parkoló gépcsodákkal. Ám ő magabiztosan pipál, mert a járda, a kerítés, és a háttérben magasodó ház marad, ahol volt, ő pedig virtuális időutazóként kijelzőkről somolyoghat utódainak nemzedékeire...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1929-től Roskovics utca
  • Forrás: Forrás: Fortepan.hu (73101), ADOMÁNYOZÓ: LISSÁK TIVADAR, Ajkay Örkény
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©