Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1960-as évek, Pesti út, 17. kerület

További információk a képhez

1960-as évek, Pesti út a Ferihegyi útnál. Népszerű nevén az "Elág". Alig-alig felismerhető bármi is. Az egyik a távolban lévő Szent Kereszt-templom (Szent Kereszt Felmagasztalása plébánia). A másik pedig az előtérben látható kémény, ami még ma is megvan.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1968-tól Pesti út
  • Forrás: v8cars.club
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©