Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1974, Róbert Károly körút, 13. kerület

További információk a képhez

1974, Róbert Károly körút. 67., a Domus Áruház. Az egykori Bútorértékesítő Vállalat részeként, mint a korszak legnagyobb, legkorszerűbb magyarországi áruháza nyitotta meg kapuit 1974 májusában. Területe tízezer négyzetméter volt (van). Az épületet az Iparterv két munkatársa, Reimholz Péter és Lázár Antal tervezte. A négyszintes áruházban személyliftek és mozgólépcső is volt...Az áruház 2011 nyarán bezárt. Még többet erről innen.

Jelenlegi és régebbi nevei:

1937-től Róbert Károly körút, 1930-tól Hungária felső körút, 1893-tól Hungária körút
  • Forrás: Fortepan.hu (206600), ADOMÁNYOZÓ FŐFOTÓ
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©