Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1959, Élmunkás (Lehel) tér, 6. és 13. kerület

További információk a képhez

1959, Élmunkás (Lehel) tér, jobbra az Árpád-házi Szent Margit-templom. Szemben a fák takarásában a Váci út - Csanády utca sarkán álló ház látszik. Ajánlom mindenkinek a "kapcsolódó képek" opción belül a térképre kattintást. Ezen belül Ajkay Örkény szösszenetét!!! Jómagam napokig beteg voltam a nevetéstől...

Jelenlegi és régebbi nevei:

1919-től Szent Margit tér, 1990-től Lehel tér, 1951-től Élmunkás tér, 1884-től Ferdinánd tér
  • Forrás: Fortepan.hu (251183), FOTÓ ADOMÁNYOZÓ FŐMTERV SZERZŐ Domonkos Endre
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©