Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1961, Kelenhegyi út, a Gellért Gyógyfürdő és Uszoda, 11. kerület

További információk a képhez

A Gellért gyógyfürdő a Kelenhegyi út sarkán.
A Gellért Hotel és Gyógyfürdő 1912–1918-ig épült. A fürdő épülete Sebestyén Artúr, Hegedűs Ármin és Sterk Izidor tervei alapján épült meg.
Előtte talán egy Volga-M-21 autó és egy tantuszos telefonfülke. Alul pedig a kockaköves Szent Gellért rakpart csibilámpával. 

Jelenlegi és régebbi nevei:

1890-tól Kelenhegyi út
  • Forrás: Fortepan (05872), FOTÓ ADOMÁNYOZÓ Fortepan
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©