Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

1920-as-30-as évek, A Szent Gellért tér, 11. kerület

További információk a képhez

1930-as évek. A Ferenc József híd és a Szent Gellért tér. Még kockakövesen, vámkapukkal, felsővezetékes, balra előre haladó, az út szélén közlekedő, Beszkárt festésű, 27-es villamossal, és persze a többi járművel, ami itt 3 db. lovaskocsi és egy automobil.
A rendőr elgondolkodóban...
Hogyan ölzözködjünk 1930-as években? Itt a válasz.  Na és a kandeláberek, amik csudaszépek, bár nem tudom, hogy mennyire egyeznek meg az újjáépített most már Szabadság híd kandelábereivel?

Jelenlegi és régebbi nevei:

Szent Gellért tér, 1902-től Gellért tér, 1920-tól Szent Gellért tér
  • Forrás: pinterest.com
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak."