Támogató leszek!

Amennyiben tetszik a munkásságunk és kedve(d) tartja, kérjük támogass(on) minket Patreonon. Az alábbi gomb megnyomásával, egy egyszerű regisztrációt (vagy Facebook-os belépést) követően, kiválasztható az oldal tartalmának bővítésére szánt havi támogatás összege (1€ - 6€), mely segít nekünk abban, hogy még több időt tudjunk szentelni az oldal fejlesztésére és újabb képek hozzáadására / feldolgozására. A havi támogatás bármikor lemondható, a fizetés a Patreon biztonságos rendszerén keresztül történik.


Támogató leszek!

Móricz Zsigmond körtér, Móricz Zsigmond körtér 1969, 11. kerület

További információk a képhez

1969. Móricz Zsigmond körtér. A 68-as villamos az bizony egy Bengáli. Az útburkolat kockakő. Hoppá : és itt is egy BNV reklám . Eme kiállítás ugyebár akkoriban még javában a városligetben volt.  Aki esetleg újszülött, annak : a BNV nem egy régi autómárka, hanem az akkoriban még az egyszerű emberek számára is látogatható Budapesti Nemzetközi Vásár rövidítése.

Jelenlegi és régebbi nevei:

Móricz Zsigmond körtér, Horthy Miklós körtér

Érdemes utánanézni:

BNV
  • Forrás: hampage.hu
  • Ezúton kérjük tisztelt látogatóinkat, hogy amennyiben tovább kívánják adni a weboldalunkon/Facebook oldalunkon látható képeket és az ezekhez tartozó információkat a saját weboldalukon, vagy valamely Facebook oldalon, akkor azt az alábbi szöveg mellékelésével tegyék:
    "A képekhez tartozó információk a www.ilyenisvoltbudapest.hu honlapról származnak." ©